Handelsvilkår og priser

Salg- og handelsbetingelser 2018/2019:

Generelle oplysninger
God Vanilje v/ Rune Gandil
Enkeltmandsvirksomhed
CVR: 36272252
Solbjerg Hovedgade 90b, 1. sal
8355 Solbjerg
info@god-vanilje.dk (privat)
erhverv@god-vanilje.dk (engros)
Mobil: +4593959498
Etableret 2014

Betaling

Du kan betale med følgende kort:

Dankort
VisaDankort
Mastercard / Eurocard
VisaElectron
Maestro

Betaling med betalingskort på hjemmesiden er gebyrfrit fra God Vaniljes side.

Pengene trækkes først når ordren er afsendt.
I tilfælde hvor der er tale om forudbestilling forbeholder God Vanilje sig retten til at hæve betalingen ved ordrens bekræftelse.

Ved betaling med Dankort og Mastercard i forbindelse med arrangementer, markeder eller lignende, beregnes et gebyr på 2,75% af købsbeløbet.

Derudover kan du betale ved:

Bankoverførsel (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen),.
Mobilepay og Swipp.
Du kan også betale med ViaBill – Læs mere her

Der betales ingen gebyrer til God Vanilje for bankoverførsel eller Mobilepay eller Swipp.

Levering
Levering af din ordre kan ske ved:

  • Forsendelse til GLS Pakkeshop: Det er gratis ved køb for over 500 kr. inkl. moms. Ved køb for under 500 kr. inkl. Moms påregnes et gebyr på 42,50 kr. incl moms.
  • Forsendelse via GLS-levering til dør (privat): Ved valg af denne leveringsmulighed påregnes et gebyr på 66,25 kr. incl moms uanset købets størrelse.
  • Endeligt kan din ordre afhentes på adresse Solbjerg Hovedgade 90b, 1. sal, 8355 Solbjerg. Dette er gratis og sker ved forudgående aftale.

Leveringstiden med GLS Pakkeshop er ifølge GLS den efterfølgende hverdag efter forsendelsen er afsendt.

Vi afsender som udgangspunkt dagen efter med i spidsbelastningsperioder, herunder november og december, kan der være længere ekspeditionstid. Hvis der betales med bankoverførsel eller Mobilepay/Swipp, afsendes ordren naturligvis først, når betaling er modtaget.

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne kan ændres. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt God Vanilje accepterer ordren.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Varen skal være i ubrudt emballage (vacuumeringen må ikke være brudt).

Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til info@god-vanilje.dk eller ved at ringe på mobil 93959498. Du kan også sende pr. post til God Vanilje, Solbjerg Hovedgade 90b, 1. sal, 8355 Solbjerg.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt nederst i dette dokument.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 50 DKK.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Ingen af vores varer er undtaget fortrydelsesretten, så længe den overholder betingelserne i afsnittet her nedenfor.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

God Vanilje v/Rune Gandil
Solbjerg Hovedgade 90b, 1. sal
8355 Solbjerg

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på http://www.god-vanilje.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

God Vanilje v/Rune Gandil
Solbjerg Hovedgade 90b, 1. sal
8355 Solbjerg

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos God Vanilje og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Ejeren af God Vanilje har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.god-vanilje.dk  er Indehaver Rune Limkilde Gandil.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til http://www.god-vanilje.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos God Vanilje har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til http://www.god-vanilje.dk via e-mail info@god-vanilje.dk.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til indehaver Rune Gandil på info@god-vanilje.dk eller mobil 93959498. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Forbrugerklagenævnet:

Konkurrence- og Forbrugerklagestyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tlf: 41715000
E-mail: kfst@kfst.dk
Web: Forbrugerklaenævnets hjemmeside

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. det er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: info@god-vanilje.dk 

Standardfortrydelsesformular
(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
– Til God Vanilje v/Rune Gandil, Solbjerg Hovedgade 90b, 1. sal, 8355 Solbjerg

– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer

– Bestilt den (*)/modtaget den (*)
– Forbrugerens navn:

– Forbrugerens adresse

– Forbrugerens underskrift

– Dato

(*) Det ikke relevante udstreges