Nielsen-Massey Ekstrakter

Disse skønne produkter importeres af God Vanilje fra det traditionsrige firma Nielsen-Massey. Disse har igennem årtier udviklet og perfektioneret håndværket omkring udvinding af naturlige ekstrakter. Disse naturlige ekstrakter består udelukkende af naturligt udvundne olier opblandet i alkohol samt en anelse vand. De er kraftige, yderst velsmagende og har en ren og autentisk smag. Jeg er personligt meget begejstret for dem. De er desuden uden nogen former for syntetiske smagsstoffer – her er der kun tale om den “rene” vare.

 

 NMV-Mad-8-oz-small Pure Madagaskar Bourbon Vanillaextract

Vaniljeekstrakten laves på udtræk af Premium Bourbon vaniljestænger blandet op med alkohol og vand. Intens sødlig duft og ren smag karakteriserer denne ekstrakt. Produktet er kosher, certificeret gluten fri, allergen fri og GMO fri.

Du kan bruge denne essens i enhver ret, hvor du normalt ville bruge vaniljestænger. 12 ml ekstrakt svarer ca. til 1 vaniljestang.

 

 NMV-Almd-4-oz-small Pure Almond Extract

Bitter-mandel ekstrakten er lavet på den reneste udvundne olie af bitre mandler og så tilsat alkohol (90%) og vand. Hjemmelavet marcipan vil elske denne ekstrakt. Den har desuden en fantastisk evne til at få munden til at løbe i vand :o). Produktet er kosher, certificeret gluten fri, allergen fri og GMO fri.

Udover at passe fortrinligt til hindbær, fersken og blommer er den også rigtig god sammen med vanilje, chokolade, ahornsirup og smørkaramel.

 

 NMV-Orng-4-oz-small Pure Orange Extract

Appelsinekstrakten består af naturlig olie udvundet af appelsin og tilsat alkohol (90%) og vand. Appelsin ekstrakten smager intenst og friskt – og meget autentisk af appelsin. 1 tsk. ekstrakt kan gøre det ud for 1 tsk. revet skal. Produktet er kosher, certificeret gluten fri, allergen fri og GMO fri.

Klassiske sammensætninger med denne ekstrakt ville være jordbær, vanilje, ananas og chokolade. Men også i den salte køkken vil ekstrakten kunne brugs i eksempelvis retter med ris, kylling og fisk.

 

 NMV-Lem-4-oz-small Pure Lemon Extract

Citron ekstrakt består af naturlig olie udvundet af citron og tilsat alkohol (90%) og vand. Super lækker, frisk og intens i smagen – 1 tsk. ekstrakt kan gøre det ud for 1 tsk. citronskal. Produktet er kosher, certificeret gluten fri, allergen fri og GMO fri.

Ekstrakten har næsten ubegrænsede muligheder. Den er fantastisk med fisk, svinekød og kylling, og falder især godt i hak med urter som persille, rosmarin, timian, hvidløg og basilikum. Men kan selvfølgelig også bruges i drikkevarer, sammen med grøntsager, i kager og småkager, frosne desserter, syltetøj, tærter – ja, you name it!

 

 NMV-Pep-4-oz-small Pure Peppermint Extract

Pebermynte ekstrakt består udelukkende af naturligt udvundet pebermynteolie blandet med alkohol. Den er enormt intens i smagen. Produktet er kosher, certificeret gluten fri, allergen fri og GMO fri

Kan på klassisk vis naturligvis bruges i is, te, kager, glasur, chokolade og til at lave bolcher med, men ville også sagtens kunne friske en ret med lam, kylling eller fisk op.

 NMV-Choc-4-oz-small Pure Chokolate Extract

Chokolade ekstrakt er udvundet af kvalitets kakaobønner og blandet op med alkohol (37%) og vand.  Produktet er kosher, certificeret gluten fri, allergen fri og GMO fri.

Ekstrakten er ideel til at ”booste” chokolade/kakao smagen i kager eller retter, hvor chokolade eller kakao er basisingrediensen. Også i det salte køkken kan den udgøre en spændende tilføjelse i retter med grøntsager; herunder især chili og tomat, så chili con carne er et godt bud!

 NMV-Coff-4-oz-small Pure Coffee Extract

Kaffe ekstrakt er udvundet ved omhyggelig destillation af 1. klasses kaffebønner og blandet op med alkohol (35%) og vand. Kan anvendes meget bredt, men ikke overraskende især god med chokolade. Produktet er kosher, certificeret gluten fri, allergen fri og GMO fri.

Kan faktisk bruges meget bredt. Eksempelvis i frosne desserter, sammen med kakao og chokolade, men også i salte retter som kraftige supper, tomatsauce eller salsa.